Ajuntament de la vila de Planes, Pl. Dalt vila,1 03828 Planes

  • Css Template Preview

Et trobes en Inici: Principal / Notícies

AVALEM JOVES PLUS

PROGRAMA EMPUJU - DESCRIPCIÓ

Programa de subvencions d'ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Joves)

Subvenció

17.839,44€

Nombre de contractes

1 contracte

Duració del contracte

12 mesos

Tipus de contracte

Contracte de treball temporal per obra i servei

Tasques a realitzar

Neteja d'edificis

Condicionament i neteja de la via pública

Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d ́Ocupació Juvenil

Direcció General d'Ocupació, Afers Socials i Igualtat d'Oportunitats de la Comissió Europea

http://ec.europa.eu/social/home.jsp?langId=es

Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social

http://www.mitramiss.gob.es/uafse/es/queUafse/index.html

Avís legal

La pàgina web de l'Ajuntament de Planes té per objectiu principal donar servici als veïns i veïnes del poble així com a la gent que no residix ací. L'Ajuntament de Planes es reserva l'opció de modificar els continguts de la pàgina i els seus continguts.

A l'accedir a esta Web s'acepta que l'Ajuntament de Planes no serà responsable de conseqüència alguna, danys o perjudicis que es deriven de l'us de la informació de la Web o per l'accés a altres materials en Internet mitjançant les connexions a aquesta pàgina web.

El Copyright del material contingut en esta Web és propietat de l'Ajuntament de Planes. No és permitix distribuïr el material de la pàgina web sense el consentiment previ de l'Ajuntament.

Tancar

Accesibilitat

L'objectiu de l'Ajuntament de Planes és garantir l'accés a la web municipal al màxim nombre de persones. Per tant, aquesta pàgina web anirà desenvolupant-se de tal manera que tothom puga accedir a tota la informació relacionada amb el nostre poble, incloses les persones amb disminucions físiques, psíquiques i sensorials. Aquest portal web éstà programat d'acord amb la normativa del Consorci d'Internet (W3C), seguint els seus (XHTMNL 1.0, CSS2 i CSS3). El codi és vàlid i ha sigut provat amb les últimes versions dels següents navegadors: Internet Explorer, Opera, Firefox, Konqueror, Chrome i Safari

Tancar

web creada per dacator