Ajuntament de la vila de Planes, Pl. Dalt vila,1 03828 Planes

  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview

Et trobes en Inici: Principal / Turisme / Hostaleria

HOSTALERIA

Bar Centre Social

Adreça:C/Pati de la germana Angelines

Telèfon:679 85 96 63

Bar Lago

Adreça:Av. Ciutat de València, 8

Telèfon:622 63 28 68 / 633 92 88 30

Bar Lluís

Adreça:C/Ciutat de Dénia, 15 (Front Gassolinera)

Telèfon:96 551 42 25

Bar Nou Català

Adreça:C/Bisbe Rafael Sanus, 4

Telèfon:646 30 78 31

Restaurant l'Almàssera

Adreça:C/Abadia, 20 - Margarida

Telèfon:96 551 43 14 / 699 46 81 95

Pàgina web: www.almassera.eu

Avís legal

La pàgina web de l'Ajuntament de Planes té per objectiu principal donar servici als veïns i veïnes del poble així com a la gent que no residix ací. L'Ajuntament de Planes es reserva l'opció de modificar els continguts de la pàgina i els seus continguts.

A l'accedir a esta Web s'acepta que l'Ajuntament de Planes no serà responsable de conseqüència alguna, danys o perjudicis que es deriven de l'us de la informació de la Web o per l'accés a altres materials en Internet mitjançant les connexions a aquesta pàgina web.

El Copyright del material contingut en esta Web és propietat de l'Ajuntament de Planes. No és permitix distribuïr el material de la pàgina web sense el consentiment previ de l'Ajuntament.

Tancar

Accesibilitat

L'objectiu de l'Ajuntament de Planes és garantir l'accés a la web municipal al màxim nombre de persones. Per tant, aquesta pàgina web anirà desenvolupant-se de tal manera que tothom puga accedir a tota la informació relacionada amb el nostre poble, incloses les persones amb disminucions físiques, psíquiques i sensorials. Aquest portal web éstà programat d'acord amb la normativa del Consorci d'Internet (W3C), seguint els seus (XHTMNL 1.0, CSS2 i CSS3). El codi és vàlid i ha sigut provat amb les últimes versions dels següents navegadors: Internet Explorer, Opera, Firefox, Konqueror, Chrome i Safari

Tancar

web creada per dacator